Ajanvaraus ja yhteystiedot

Tervetuloa Käpylään  ja 69 Tattoon perustajan Tapin synnyinseudulle! Käpylä on jo itsessään vierailun arvoinen paikka Helsingissä ja varsinkin kesäaikaan Käpylästä löytyy vaikka mitä kivaa, mutta niistä sun pitää ottaa itse selvää, nää on tatuointiliikkeen sivut!

Paikalle pääsee helposti, millä ikinä liikutkin. Sporalla (1 ja 1A, kulkee vain arkisin) ja Mäkelänkatua pitkin ajavilla busseilla suoraan pajan oven eteen. Auton saa parkeerattua ilmaiseksi studion taakse Kalervonkadulle ja polkupyörän voi nostaa vaikka sisään studioon, jos ei halua ulos telineeseen jättää!

Tarkemmat bussiaikatalut löydät Reittioppaasta.

AUKIOLOAJAT

Ovet auki: TI-PE klo 12-16 ja sop. mukaan. Tatuoiminen aloitetaan sopimuksen mukaan.

Maksuvälineenä käy käteinen ja yleisimmät kortit

69 Tattoo
Mäkelänkatu 97 C (katutaso)
FI-00610 Helsinki

PUHELIN

09 42892634

MITÄ SE MAKSAA JA KUINKA VARAAN AJAN?

Ajanvaraus/Nettiajanvaraus

Studion ovet ovat auki TI-PE klo 12-16 ja silloin voit vanhanajan tyyliin vain kävellä ovesta sisään kyselemään! Aukioloaikoina paikalla on aina joku, ei välttämättä juuri se henkilö kenet haluaisit tavata, mutta joku! Mikäli haluat tavata juuri tietyn henkilön, siinä tapauksessa on suositeltavaa varata tatuointikonsultaatio nettiajanvaraussysteemistä, jonka linkki löytyy alempaa. Varaamalla tatuointikonsultaation varmistat, että juuri oikea henkilö on paikalla juuri oikeaan aikaan. Jos et ole vielä päättänyt keneltä tatuoinnin haluat, niin tavataan pajalla ja mietitään kuvallesi paras tekijä!

Tatuointikonsultaatiossa käydään kuvaideasi läpi ja sovitaan aikataulut kuvan teolle tarkemmin, ohessa tarjoamme kaffet. Sähköposti ja FB-viestit ovat toki helppoja, mutta niiden perusteella emme pysty antamaan hinta-arvioita, hintaan vaikuttaa moni asia tai ottamaan ajanvarauksia, koska kalenterissa on tilanne saattanut muuttua viestien välillä. Useisiin viesteihin vastailu vie myös paljon aikaa, joka on pois muusta työajasta. Itse tatuointikonsultaatio ei maksa vielä mitään, mikäli kuitenkin päätät konsultaation päätteeksi varata itse tatuointiajan, varaudu maksamaan varaus/suunnittelumaksu 50-200€ (luonnollisesti ison ja yksityiskohtaisen kuvan varausmaksu on suurempi).

Nettiajanvaraus
  1. Varaa tatuointikonsultaatio haluamallesi tatuoijalle. Konsultaatiossa sovitaan tarkemmin homman etenemisestä, jokaisella tatuoijalla on oma tapansa työskennellä.
  2. Konsultaatioon ota mukaan kaikki mahdolliset referenssikuvat ja aiheeseen liittyvä materiaali, mistä  luulet olevan apua suunnittelussa. Näin teet suunnittelusta helpompaa ja säästät aikaa, vaivaa ja rahaa.
  3. Varaudu maksamaan 50-200€  varaus/suunnittelumaksu konsultaatiossa. Meillä voit maksaa joko käteisellä tai kortilla.
  4. Silloin tällöin tulee peruutuksia, joten kalenteri elää hieman ja konsultaatioaikoja saattaa vapautua varattavaksi. Muista perua vanha varaus, jos satut uuden, vapautuneen ajan varaamaan!
  5. Nettiajanvaraukseen pääset TÄÄLTÄ!

 

Hinnoittelu

Tatuoinnin hinta koostuu  kuvan suunnittelusta, tatuoimisesta ja esivalmisteluista sekä materiaalikuluista. Alustavan hinta-arvion saat konsultaatiossa, lopullinen hinta määräytyy kuitenkin käytettyjen tuntien mukaan. Lähtökohtaisesti tatuoiminen maksaa n. 100-150€/tunti, riippuen tekijästä.

  • Lähtöhinta tatuoinnille 100 euroa
  • Pikkukuvat ’Pikkukuvapäivinä’ 50 euroa / tatuointi. (Pidettävistä pikkukuvapäivistä ilmoitetaan aina FB-sivuilla.)
  • Walk in -päivinä sovitaan hinta kuvakohtaisesti. (Walk in -päivistä ilmoitetaan aina FB-sivuilla.)
  • Oharit eivät ole ilmaisia. Asiakkaan jättäessä tulematta varatulle ajalle, veloitamme pikkukuvista tulonmenetyksenä 100€ ja isommista kuvista vähintään 200€, riippuen kuvasta. Tämä siis erillisenä kuluna, johon ei sisälly varaus/suunnittelumaksua. Mikäli sairastut juuri ennen varattua aikaa tai tulee joku muu äkillinen, ylittämätön este, olethan viipymättä yhteydessä tatuoijaasi! Täten voimme tsekata sinulle uuden ajan ja kaikki ovat tyytyväisiä.

HUOM! Mikäli kuvasi on jo aloitettu eli suunnitelma on valmis ja haluat varata ajan sen jatkamiselle, soita studiolle! Ja mikäli tavoittelemasi henkilö ei juuri silloin ole paikalla, jätä puhelinnumerosi ja soittopyyntö, niin tatuoijasi soittaa takaisin heti kun on studiolla! (Osa meistä tekee suunnittelutyön muualla, joten studiolta saatetaan olla pois useampikin päivä.)