KÄPYLÄN TIKKAAJAT

TATUOIJAT

69 Tattoon työtiloissa työskentelee vakituisesti  Tappi, Tua, Tuomas, Marko ja Henna.  69 Tattoo muutettiin v. 2014 osuuskunnaksi, jonka suojissa jokainen tatuoija tekee töitä omaan piikkiinsä ja näin ollen jokainen tatuoija vastaa vain ja ainoastaan omasta työstään. Alta löydät lyhyet esittelyt ja niiden yhteydessä olevasta linkistä pääset tatuoijien portfolioihin.
Studio on työtilana mitä mainioin tilavine vastaanottoauloineen, jossa kahvia tarjolla. Jokaisella tatuoijalla on myös oma työhuone, jolloin mukavinta on tietysti se, että tatuointi saadaan tehtyä omassa rauhassa, eikä tarvitse olla näytillä!

TATUOIJA, 69TATTOON PERUSTAJA
Tappi  ( Tuomas  Naulapää)

Paljasjalkainen käpyläläinen perusti 69 Tattoon vuonna 2003 Malmille, mutta vuodesta 2008 pääkallopaikka on pysynyt tutuilla kulmilla Käpylässä.
Suomessa sekä Englannissa Portsmouthin yliopistossa kuvataidetta opiskellut Tappi maalaa ja piirtää aktiivisesti tatuoimisen ohella ja on keskittynyt erityisesti new school- ja realistisiin aiheisiin.  Postia voit laittaa osoitteeseen: tappi@69tattoo.com ja Tapin töihin voit tutusta TÄÄLLÄ  sekä 69 Tattoon instassa, johon pääset  TÄSTÄ.

TATUOIJA
Tua Musakka

Tua ilmestyi 69 Tattoon nurkkiin pyörimään tammikuussa 2016 tatuointikoneineen ja eipä siinä enää muuta tarvittu kuin Tualle huone ja koneelle virtaa. Huoneen ja virran saatuaan, alkoi syntymään semmoista leimaa, että piti ihan tarkistaa maalataanko siellä nyt vesiväreillä ihmisten iholle, sen verran hienoa jälkeä tuli. Suureksi helpotukseksi osoittautui, että ihan oikeita tatuointeja neiti huoneessaan takoi. Tuan sydäntä lähellä on mm. puput, joka saattaapi näkyä myös Tuan taiteessa. Tualle voit laittaa postia osoitteeseen: mussukka53@gmail.com ja Tuan galleriaan pääset TÄSTÄ.

TATUOIJA
Tuomas Valtanen

Keväällä 2016 Vallilan syövereistä hyppelehti 69 Tattoon ovelle  Tuomas. Ensiksi ei meinattu uskaltaa päästää tätä otusta ovesta sisään, mutta mies teki ratkaisevan peliliikkeen ja työnsi piirustuksiaan oven alta ja asia oli sitä myöten selvä.  Tuomaksen vertaansa vailla oleviin piirustuksiin oletkin saattanut jo törmätä levynkansissa, julisteissa sekä ties missä ja nyt tämän iloisen veijarin taidetta on mahdollisuus saada myös iholle!  Postia voit laittaa osoitteeseen:  tuomas@darksideofzen.net ja Tuomaksen taiteeseen voit tutustua INSTAGRAMISSA ja  FACEBOOKISSA.

TATUOIJA
Marko Rönnberg

Marko käveli ensimmäisen kerran 69 Tattoon ovesta sisään jo 2011 ja parin vuoden jälkeen lähti vähän haistelemaan maailman tuulia, kuten kunnon seilorin pitääkin. Nyt tuulet puhalsivat suuren maailman kouliman merimiehen takaisin 69 Tattoon ovelle ja mies otettiin tietenkin ilomielin vastaan. Markolle voit laittaa postia: marko@beryl.fi Ja markon omaan galleriaan pääset tutustumaan  TÄSTÄ.

TATUOIJA
Henna-Maria Nazarenko

Taidegraafikko joka huomasi valmistuttuaan, että ihminen on kuparilaattaa antoisampi kangas. Tämä näkyy työskentelyssä lähes maanisena intona viivatyöskentelyyn ja graafiseen blackworkiin. Inspiraationi ammennan luonnosta, saduista ja arkipäivän surrealismista. Hennaan saa yhteyden sähköpostilla tattoodarthshader@gmail.com ja töihin voi tutustua INSTAGRAMISSA.