Ota se tatuointis turvallisesti!

69 TATTOOSSA noudatamme tiukkaa linjaa hygieniassa, jotta sinä voit ottaa tatuointisi turvallisin mielin! Omalla terveydellä leikkiminen on dorkaa, joten älä oikeesti edes harkitse sitä kotitatskaajaa.

KAIKKI VERIKONTAKTIIN joutuvat välineet kuten tatuointikoneen putket, kärjet, neulat ja värikupit ovat kertakäyttöisiä. Myös työpiste ja muu tarpeellinen suojataan kertakäyttöisillä suojilla jokaista asiakasta varten erikseen välttääksemme välillisen tartuntariskin. Kertakäyttöisiä nitriilihanskoja vaihdetaan tarpeen mukaan tatuoinnin aikana useaan otteeseen ja tatuoijamme käyttävät kertakäyttöisiä hiha- ja kasvosuojia, sekä söpöjä essuja. Turvallisuuden hinta on jokseenkin spooky ulkoasu.

KAIKKI (paitsi Parn, mutta sillekki on taottu asia kalloon, kun ei suomi vielä taivu) studion kokoonpanosta on päivittänyt hygieniaosaamisensa ja käynyt Finnish Tattoo Artist Associationin (F.T.A.A.) hygieniakursin (tammikuussa 2014). Studiolla on myös kirjallinen hygieniaohje, jota jokainen pajalla työskentelevä on sitoutunut noudattamaan, jotta tatuointityö tulee suoritetuksi kaikilta osin oikein ja turvallisesti. Tulemme jatkossakin pitämään henkilökunnan tiedot ajan tasalla, jotta emme luule tekevämme hygienia-asioita oikein vaan tiedämme tekevämme ne oikein!

[blockquote blockquote_style=”striped” align=”right” text_align=”right” cite=”””]

Emme luule tekevämme hygienia-asioita oikein vaan tiedämme tekevämme ne oikein!

[/blockquote]

KÄYTTÄMÄMME VÄLINEET ja värit hankimme luotettavalta toimittajalta (Nordic Tattoo Supplies) ja näin voimme olla varmoja siitä, että käyttämämme tavara on todellakin sitä mitä pitääkin, eikä mitään epämääräistä Kiinasta tilattua shaissea, joka saa ihon kuplimaan ja hampaat putoamaan.
Tatuointiväreinä käytämme alalla tunnettuja merkkejä kuten Intenze ja Fusion. (Linkeistä pääset lukemaan valmistajien  MSDS:t – Material Safety Data Sheetit). Neuloissa ja tuubeissa käytämme lähtökohtaisesti Eikonin (Griffon ja Hydra), Cheyennen ja Tatsoulin tuotteita.

VASTAAMME MIELELLÄMME hygieniaa koskeviin kysymyksiin niin paikan päällä kuin sähköpostitse.

PIENI VAROITUS vielä niille, jotka ovat harkinneet ottavansa kuvaa kotitatskaajalta. Varmasti hyviäkin kotitatskaajia löytyy ja moni hyväkin tatuoija on ensimmäiset räpellyksensä raapinut himassa, mutta hyvissä tatuointiliikkeissä hygieniaan on panostettu ja henkilökuntaa koulutettu. Tatuointitarvikkeiden jälleenmyyjät myyvät lähtökohtaisesti tatuointiliikkeissä, jo alalla toimiville tatuoijille, joten turhan usein harrastelijat päätyvät ostamaan värejä netistä, joiden alkuperästä ei voi olla täysin varma. Kopioita väreistä on liikkeellä paljon ja netti täynnä esimerkkejä kotitatuoimisen vaaroista. Omalla terveydellä ei kannata leikkiä, joten ota turvallinen tatuointi turvallisessa liikkeessä.