Liettuasta kasa palkintoja

Baltian Tatskamessukierros jatkui heinäkuussa Memel Tattoo Conventionissa, josta meidän vierailevan tähden, Jiep Zancon johdolla käytiin kahmimassa 5 palkintoa mukaan lukien messujen paras tatuointi ’Best of the Show’!!! 

Heinäkuussa pajalla kävi kova pöhinä keleistä huolimatta, sillä saimme vihdoin vieraaksemme Mestari Jiep Zancon! Mies on itämaisen tatuoinnin kova taitaja ja hakenut alan palkintoja niin Euroopasta kuin Aasiastakin. Lisäksi Jiep on Parnin oppi-isä, joten siinäkin mielessä oli hienoa saada herra paikalle.

Muutamat onnekkaat pääsivät myös Jiepin tatuoitavaksi ja muun muassa seuraavanlaisia kuvia duunattiin hänen toimesta studiolla.

[column_one_third]

jiepkala1
MESTARI JIEP ZANCO taikoi tälläisen lotuksen ja kalan yhdistelmän asiakkaan selkään. Kuva osallistui myös Best Small Color-skabaan.

[/column_one_third]

[column_one_third]

jiepnorsu
GANESHA! Jiep naputti myös tälläisen mustaharmaan tatuoinnin Käpylässä. Pienestä koosta huolimatta 15×15 cm tatuoinnissa meni noin 8 tuntia, mutta se myös palkittiin Liettuassa.

[/column_one_third]

[column_one_third_last]

jiep_kallokasi
KALLOA KÄTEEN! Pajan pääkallo pääsi taas kuvattavaksi, jonka pohjalta Jiep suunniteli ja toteutti tän tatuoinnin asiakkaalle avaimet käteen periaatteella.

[/column_one_third_last]

Sen lisäksi, että Mestari Jiep teki tatuointeja pajalla, pakattiin myös minibussi ja päräytettiin Liettuan Klaipedassa järjestettäville Memel Tattoo -tatuointimessuille. Kaikki odottivat messuja suurella innolla, koska paikalle oli saatu myös maailmanluokan starbat kuten Domantas Parvainis ja Remis Tattoo. Taso oli kova ja 69 Tattoon tyypit lähti lähinnä hakemaan messuilta kokemusta ja pitämään hauskaa.

[column_one_third]

jiep_messu
LIPPU TANKOON! Lauantaiaamuna päästiin hyvissä ajoin kasaamaan meidän loossia.

[/column_one_third]

[column_one_third]

jiep_tatskaa
TYÖTÄ JA HAUSKANPITOA. Se, että osa teki koko viikonlopun duunia ei tarkoittanut, että kaikkien täytyi. Bissetuoppi oli messuilla pari euroa siinä missä joillain messuilla siitä saa pulittaa seitsemänkin egee! 🙂

[/column_one_third]

[column_one_third_last]

tape_inkku
TAPELLE TATSKAA! Joensuusta messuille lentäneet Escobar Familyn tyypit oli pystyttäneet loossinsa meitä vastapäätä. Kuvassa Inkku Escobar tatskaa Tapelle elukankalloa ja ruusua.

[/column_one_third_last]

Kakspäiväisillä messuilla tatuointiskaboihin osallistuivat Jiep Zanco, Parn ja Tappi. Jiepillä oli mukana Helsingissä duunatut itämaiset kuvat, eli tuo yllä mainittu Lotuskala (Best Small Color-kilpailuun) ja Ganesha-tatuointi (Best Small Black&Grey-kilpailuun). Parnilta ja Tapilta oli kisoissa mm. nämä.

[column_one_third]

parn_kissakallo
KISSANKALLO. Lindan käteen raapustettu kissankallo päästiin esittelemään valmiina messuilla ja se toikin Parnille pronssia ’Best Small Color’ -sarjassa.

[/column_one_third]

[column_one_third]

parn_kaasumaski
KAASUNAAMIO JA AMPIAISIA. Parn oli työstänyt Tapen käteen edellisellä viikolla myös tän tatuoinnin, jolla osallistuttiin Best Small Black&Grey-skabaan.

[/column_one_third]

[column_one_third_last]

tappi_jyka
KALLOJA TAPILTA. Tappi osallistui Best Large Black&Grey -skabaan tällä, erittäin katu-uskottavalla kallotatskalla! Kuva viimeisteltiin vielä messuilla.

[/column_one_third_last]

Messupaikalla, joka oli järjestetty valtavaan paattihalliin, oli artisteja mm. Irlannista, Englannista, Norjasta, Virosta ja Latviasta ja tuttuun tapaan tatuointeja tehtiin aamusta iltaan paikan päällä. 69 Tattoon loossissa valmistuiva seuraavat tuotokset.

[column_one_third]

tappi_sugarskull
LAUANTAINA TAPPI teki tän pirun makeen tatuoinnin liettulaiselle kundille, jolle tatuointi oli ensimmäinen. Syystäkin kundi oli yhtä hymyä koko messujen ajan.

[/column_one_third]

[column_one_third]

parn_linda
SUNNUNTAINA AIKAA oli vähemmän, mutta Parn sai hakattua tälläisen linnunkallon Lindalle jalkaan.

[/column_one_third]

[column_one_third_last]

jiep_hannya
BEST OF THE SHOW! Mestari Jiep Zanco näytti osaamistaan tekemällä koko reiden peittävän, hannya-maski ja Karppi -tatuoinnin, joka valittiin aiheestakin messujen parhaaksi tatuoinniksi.

[/column_one_third_last]

Messujen huipennus oli tietysti palkintojen jako, joka oli 69 Tattoon juhlaa! Jiep ei jättänyt ketään kylmäksi Hannya-maskillaan ja voitti palkinnon koko messujen parhaasta tatuoinnista, eli Best of The Shown kolmannen kerran tatskauransa aikana!

BEST OF THE SHOW – Jiep Zanco (Hannya-maski)
2nd PLACE ’BEST SMALL BLACK & GREY – Jiep Zanco (Ganesha)
2nd PLACE ’BEST LARGE COLOR’ – Parn Zanco (itämainen hiha)
2nd PLACE ’BEST LARGE BLACK&GREY’ – Parn Zanco (Liz Taylor Potretti)
3rd PLACE ’BEST SMALL COLOR’ -Parn Zanco (kissankallo)

[column_one_third]

jiep_voitto
VALLAN ILOINEN MIES. Jiep Zancon uran kolmas Best of the Show -tatuointi.

[/column_one_third]

[column_one_third]

parn_lindajalka1
OPPIPOIKAKIN OSAA. Parn, eli Jiepin oppipoika näytti myös, että opit on menny perille nappaamalla hopeaa Best Large Black & Grey -sarjassa.

[/column_one_third]

[column_one_third_last]

parn_ahti
TOINEKIN HOPEAPYSTI. Parn otti myös hopeaa BEST LARGE COLOR-sarjassa. Lisäpisteitä tuli siitä, että kyseinen hihatatuointi on peitetatska, eli sen alla on vanha hiha.

[/column_one_third_last]

 69 TATTOON VÄKI haluaa kiittää Mestari Jiep Zancoa visiitistään Käpylään! Oli mielettömän hienoa jakaa ajatuksia herran kanssa, sekä saada myös opastusta tatuoimiseen. Kiitokset myös asiakkaille, jotka ottivat heinäkuussa Jiepiltä kuvaa. Toiveena on, että Jiep nähtäis tulevaisuudessakin vierailemassa 69 Tattoossa ja jos joku sattuu pyörimään Phuketissa, niin käykää ihmeessä ottamassa siellä leimaa. Jiep omistaa Phuket Ink-tatuointiliikkeen.