PAJAN OMA BLOGI

Ensimmäinen tatuointi? TOIMI NÄIN!

Ensimmäinen tatuointi on aina aika kuumottava juttu ja sitä kelaa kaikenlaista – Onko oma kipukynnys tarpeeksi korkea? Miten uskallan mennä liikkeeseen? Syökö ne mut? Miten mun pitää valmistautua? Saanko ottaa tukijoukkoja messiin? Mistä mä voin tietää, etten saa kuppaa? Keräsimme tälläisen ’selviytymisoppaan’ ensimmäistä tatuointia harkitsevalle. Olkaa hyvät!

Read more →

Tatuoinnin hinta itkettää?

Tatuointien hinta näyttää olevan aika suosittu aihe keskustelupalstoilla, siinä missä sekin, että sattuuko tatuoinnit. Molempiin on erittäin helppo antaa suora ja nopea vastaus, eli kyllä, tatuointien ottaminen sattuu ja kyllä, tatuoinnit maksavat paljon, välillä niistä saa pulittaa tuhansia euroja.

Read more →

Liettuasta kasa palkintoja

Baltian Tatskamessukierros jatkui heinäkuussa Memel Tattoo Conventionissa, josta meidän vierailevan tähden, Jiep Zancon johdolla käytiin kahmimassa 5 palkintoa mukaan lukien messujen paras tatuointi ’Best of the Show’!!! 

Read more →

Ukot valokeilassa PRKL-klubilla

Kesän tapahtumarundi jatkui kesäkuun toisena viikonloppuna Helsingin Kaisaniemessä järjestetyillä PRKL GOES TATTOOssa. Tatuointitapahtuma oli vetänyt artisteja Itävallasta, Saksasta, Englannista ja Ranskasta, sekä tietysti kotimaisia studioita oli edustettuna.

Read more →

Helsingin tatskamessut 20 vuotta

TÄNÄKIN VUONNA 69 Tattoon väki kävi tseggaamassa Helsinki Ink -tatuointitapahtuman, joka järjestettiin jo 20. kerran. Kaapelitehtaalle jengii oli pakkautunut mukavasti ja mestoilla oli tatuoijia, jotka oli pakko nähdä ja tavata.

Read more →

69 faktaa tatuoinneista

TATUOINNEISTA ja kaikkeen tatuoimiseen liittyvästä liikkuu kaikenlaista legendaa, joista osa on totta ja osa ei. Totuus on kuitenkin se, että leimat ovat pysyvä osa meidän historiaa ja koristavat meidän ihoa nyt ja tulevaisuudessa.

Read more →

Ota se tatuointis turvallisesti!

69 TATTOOSSA noudatamme tiukkaa linjaa hygieniassa, jotta sinä voit ottaa tatuointisi turvallisin mielin! Omalla terveydellä leikkiminen on dorkaa, joten älä oikeesti edes harkitse sitä kotitatskaajaa.

Read more →

Sattuuko tatuoinnin ottaminen?

YKSI ASIA tässä karussa maailmassa on aika varmaa, eli jos ihmistä pistää neulalla niin se sattuu. Jos neulanpistoja on minuutissa yli tuhat, niin kyllä se kyllä sattuu jo aika paljonkin. Mutta ei siihen kuole, se vaan on aika ikävää ja toiset jaksaa sitä piteempään kuin toiset.

Read more →